Comenzi telefonice : +40 727 277 029
 

Termeni si conditii

Introducere

Navigarea pe site-ul http://shop.mondex.ro precum şi cumpărarea produselor de pe acest site implică acceptarea în totalitate a termenilor şi condiţiilor sub care sunt furnizate aceste servicii, termeni şi condiţii ce vor fi detaliate în paragrafele următoare.

Ne rezervăm dreptul de a schimba termenii şi condiţiile înscrise pe site fără notificarea prealabilă a utilizatorului.

Utilizatorul va avea acces permanent la termenii şi conditiile privind utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta în orice moment.

De asemenea, ARECA BUSINESS CENTER S.R.L. îşi rezervă dreptul de a înceta furnizarea serviciilor sale în orice moment.

În cazul in care nu sunteţi de acord cu aceste condiţii impuse, vă rugăm să nu folosiţi serviciile noastre.

Copyright şi continut site

Toate informaţiile conţinute pe acest site sunt proprietatea companiei ARECA BUSINESS CENTER S.R.L. Copierea sub orice formă şi în orice scop a materialelor publicate pe site, fără acordul scris al ARECA BUSINESS CENTER S.R.L., se pedepseşte conform legilor în vigoare.

ARECA BUSINESS CENTER S.R.L. depune eforturi de a păstra corectitudinea informaţiilor din acest site. Fotografiiile pot conţine rareori inadvertenţe, cum ar fi: nuanţa culorii produselor din poze poate fi diferită faţă de cea reală, la fel în ce priveşte dimensiunile sau modelele desenate pe produse. Unele specificaţii sau preţuri pot fi modificate fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Ne declinăm răspunderea pentru orice situaţie care poate apărea din cauza unor erori de software sau defecţiuni tehnice apărute la server.

Protecţia datelor personale

ARECA BUSINESS CENTER S.R.L. este înscrisă în Registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal al Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. În conformitate cu Legea nr. 677/2001, pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, cu modificările şi completările ulterioare si legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, cu modificarile si completarile ulterioare, vă informăm că societatea noastră va prelucra şi utiliza datele dumneavoastră personale doar în scopurile prezentate mai jos:

  • crearea şi menţinerea conturilor de acces online pe shop.mondex.ro
  • soluţionarea întrebărilor, solicitărilor, propunerilor şi sugestiilor dumneavoastră
  • procesarea comenzilor dumneavoastră;
  • emiterea documentelor de facturare;
  • oferirea unor eventuale reduceri sau beneficii.

Completarea datelor personale nu este obligatorie. Datele personale ale clienţilor sunt necesare pentru administrarea comenzilor, ele neputând fi obiectul unei vânzari sau înstrăinări de orice fel către o terţă societate.

Necompletarea sau ştergerea lor impiedică

  • deschiderea şi menţinerea contului dumneavoastră de acces online;
  • posibilitatea de a realiza comenzi online pe shop.mondex.ro;

Beneficiaţi de dreptul de acces şi de intervenţie asupra datelor dumneavoastră autentificându-vă pe shop.mondex.ro. Totodată aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteti adresa ARECA BUSINESS CENTER S.R.L. cu o cerere scrisă, datată şi semnată.

Contul de e-mail, parola şi securitatea acestuia

După completarea formularului de înregistrare, sunteţi în întregime responsabil pentru păstrarea confidenţialităţii asupra adresei de email şi a parolei asociate. De asemenea, sunteţi în întregime responsabil de toate activităţile şi informaţiile care sunt transmise din contul care v-a fost alocat. În cazul accesării neautorizate a contului de către terte persoane, din orice motive, compania nu îşi asumă nicio responsabilitate faţă de consecinţele care pot apărea.

Livrarea produselor

Pentru livrarea corespunzatoare a produselor vă rugăm să fiţi atenţi la selectarea judeţului şi a localităţii de destinaţie a coletului

În funcţie de adresa de livrare, aveţi la dispoziţie posibilitatea de a alege dintr-o listă formată din una sau mai multe reţele de distribuţie: Fan Courier, ridicare de la sediu.

Procesarea comenzii dumneavoastră se efectuează în termen de 3-4 zile, la care se adaugă termenul de livrare diferenţiat în funcţie de reţeaua de distribuţie selectată de dumneavoastră. Acest termen poate fi modificat din motive ce ţin doar de aglomerarea de comenzi în perioade de vârf. ARECA BUSINESS CENTER S.R.L. nu îşi asumă răspunderea pentru întârzierile în livrarea produselor ce ţin de firma de curierat.

Produsele sunt livrate în funcţie de modalitatea de transport aleasă de dumneavoastră la efectuarea comenzii. Costurile pentru livrarea produselor includ TVA şi ele sunt afişate pentru fiecare reţea de distribuţie în parte, înainte de finalizarea comenzii. Acestea includ transportul şi rambursul şi depind atât de greutatea coletului, cât şi de valoarea produselor comandate.

În situaţia în care aţi ales opţiunea "Ridicare de la sediu", coletul dumneavoastră va fi pregătit la adresa Sibiu, str. Fundătura Lânii, nr. 22, dumneavoastră urmând să primţi un email când produsele comandate pot fi ridicate.

În cazuri speciale, dacă unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai află pe stoc, ori nu se află momentan pentru modelul/culoarea dorit /dorită, mărimea selectată ori cantitatea precizată de dumneavoastră, veţi fi informat în acest sens prin email, urmând ca validarea comenzii să fie făcută doar cu acceptul dumneavoastră. Pentru aceasta avem nevoie ca datele de contact din formularul de comandă să fie corecte şi complete.

Informaţiile referitoare la produse, mărimi, gamă coloristică şi preţuri sunt actuale şi corecte.

Returnarea produselor

Conform O.G. 130/2000 privind protectia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, produsele achiziţionate se pot returna în ambalajul original şi în aceeaşi stare în care au fost primite, în termen de 10 zile lucrătoare de la primire, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv.Odată cu returnarea produsului se va remite şi factura fiscală aferentă, în original.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau înlocuirea lui. Dacă ARECA BUSINESS CENTER S.R.L. nu poate înlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului în cel mult 30 de zile de la data returnării. Suma înapoiată nu include cheltuielile de transport.

Nu se acceptă pentru returnare produsele care au fost folosite sau care prezintă modificări precum rupturi, găuri, distrugerea ambalajului etc. Situaţia folosirii produsului exclude, evident, posibilitatea returnării lui.

INFORMARE CU PRIVIRE LA PREŢ

Preţul final plătit de dumneavoastră este format din:

  • preţul produselor comandate
  • cheltuielile de transport (care variază în funcţie de reţeaua de transport aleasă, iar dacă optaţi pentru ridicarea de la sediu, acestea sunt 0)
  • taxa de ramburs (în cazul în care optaţi pentru plata ramburs, la primirea coletului)

Nu există o altă taxă suplimentară. În cazul în care vi se percepe o asemenea taxă vă rugăm să ne contactaţi la adresa: shop@mondex.ro

Dacă beneficiaţi de card Mondex, veţi avea o reducere de 8% din valoarea produselor din comandă.

Ne rezervăm dreptul asupra unor posibile greşeli legate de introducerea datelor. Astfel, dacă la primirea comenzii dumneavoastră operatorii noştri vor sesiza discordanţe între preţul produsului ales şi cel din comandă, veţi fi contactat pentru aceste precizări.

Frauda

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conţinutul site-ului http://shop.mondex.ro sau de a afecta performanţele serverului pe care rulează site-ul http://shop.mondex.ro, va fi considerată tentativă de fraudare şi va atrage după sine cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

Pentru orice lămuriri, vă rugăm să ne contactaţi folosind adresa shop@mondex.ro