Comenzi telefonice : +40 727 277 029
 

Despre noi

MONDEX provine din fosta intreprindere de ciorapi "7 Noiembrie" care, la randul ei a fost fondata in 06.07.1927 sub numele de "ARECA", societate pe actiuni apartinand elvetianului ADOLF REISER.

Urmare a modificarilor survenite dupa evenimentele anului 1989, fosta intreprindere de stat s-a transformat in societatea Mondex Productie S.R.L. cu capital privat avand sediul pe strada Malului nr. 5A.

De la infintare, societatea a produs ciorapi intr-o structura restransa, la inceput avand in dotare utlaje de tricotat mecanice, atat la sosetele de bumbac cat si la ciorapii pentru femei, care pana in 1973 se realizau pe masini rectilinii utilizand fire de matase naturala, apoi fire de matase acetat pentru ca, odata cu realizarea primelor fire sintetice, sa fie introduse in fabricatie sub numele "CAPRON" si "NYLON". Se realizau la acea vreme ciorapi fini pentru femei, cu talon si dunga, iar dupa 1970 cand au fost achizitionate primele masini circulare, au inceput sa se produca ciorapi fara dunga, circulari, care au stat la baza realizarii ulterioare a ciorapilor pantalon.

In prezent societatea are utilaje moderne, tip MATEC-full computer - care le-au inlocuit complet pe cele mecanice avand posibilitatea sa realizeze produse cat mai diversificate atat din punct de vedere al structurii cat si a paletei coloristice.

Mondex Productie S.R.L. Produce sosete pentru baby, copii, femei, barbati, ciorapi pantalon vanisati cu elastan pentru copii si femei, sosete 1/2 si 3/4 din fire sintetice fine pentru femei si ciorapi pantalon fini pentru copii si femei.

Ne adresam cu peste 4000 de articole intr-o structura variata de marimi si culori.

Copiilor pana la varsta adolescentei care ar dori ciorapi cat mai viu coloarti si pe cat se poate in desenele eroilor cunoscuti in toata lumea, din filmele desenelor animate sau cu marca cea mai renumita de produse sport, de masini, etc.

Adolescentilor si adolescentelor care poarta in general produse sport, frumos colorate si pretentios desenate, imprimate, desene de structura, jegeri realizati din fire lucioase, ciorapi pantalon cu model, fire speciale, contexuri deosebite, durabili si eleganti, din fire speciale: lycra, tactel, lurex, microfibra.

Barbatilor si femeilor trecuti de adolescenta, care se impart in cele mai diverse categoroii sociale, dar si cu cele mai diverse posibilitati financiare, care vor cauta:

  • ciorapi si ciorapi pantalon ieftini pentru "toata ziua" din bumbac de calitate, care sa nu se rupa la prima folosire, sa aiba un colorit cat se poate de adecvat tinutei de zi cu zi;
  • ciorapi sport pentru cei care practica sportul si nu numai ci pur si simplu pentru acea categorie de oameni care adopta tinuta sport;
  • ciorapi igienizati pentru acele categorii de oameni care nu suporta produsele sintetice, finisare cu chimicale si coloranti( produse tip "BIO");
  • ciorapi pantalon fini pentru femei, eleganti, cu efecte speciale( luciu, elasticitate, culori elegante), pentru femei care participa la diverse ocazii( in talniri de afaceri, receptii, prezentari de moda, festivitati oficiale sau familiale) unde la o tinuta eleganta, un ciorap adecvat ca marime, culoare, aspect completeaza nota de eleganta si prestanta pe care o femeie si-o doreste atat de mult.Ele cauta produse "DE MARCA" si, pentru toate aceste categorii de solicitari, produsele noastre se situeaza in topul exigentelor feminine din punct de vedere al calitatii, durabilitatii, designului si nu in ultimul rand al ultimelor tendinte din moda;
  • ciorapi si sosete de bumbac pentru "bussines-men" care trebuie sa-si adapteze tinuta pozitiei ocupate intr-o firma, societate, ocazie, pentru ca, referindu-ne numai la "prima vedere" si nu numai, tinuta trebuie sa se impuna;
  • ciorapi din bumbac, sosete si ciorapi pantalon pentru acele categorii de oameni, barbati si femei, pensionari, someri, cu resurse banesti reduse dar care au tot atata nevoie de aceste produse.

Paralel cu producerea si comercializarea ciorapilor s-a gandit dezvoltarea distributiei lenjeriei pentru copii, barbati si femei, promovate sub marca TUAREG, care s-a impus in scurt timp pe piata prin calitate si prezentare la un inalt nivel.

Firma MONDEX PRODUCTIE este prezenta in retelele mari de magazine  SELGROS.

Incepand cu anul 2005 am dezvolatat o retea nationala de magazine purtand numele firmei si brandul MONDEX. Ele sunt plasate, in majoritate, in galeriile centrelor comerciale mari din diverse orase. Daca accesati butonul RETEA DE MAGAZINE puteti vizualiza magazinele cu programul si adresele lor.